Elégedett az MTA elnöke

2010. október 11. 09:13

A külföldön dolgozó magyar tudósok közül a Lendület program hatására öten tértek haza két év alatt - Pálinkás József elégedett az eddigi eredménnyel.

2010. október 11. 09:13

Elégedett a 2008-ban indított, Lendület nevű akadémiai programmal a tudományos testület elnöke. Pálinkás József a 180 percben azt mondta, a külföldön élő magyar kutatók hazahívását célzó kezdeményezésre öten tértek vissza, és azóta itthon dolgoznak.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulalak
2010. október 11. 13:53
".. és azóta itthon dolgoznak." Mibol? Kozpenzbol? Akkor mire buszke? Elhuzodnak a palyazatok? Nem tudnak kollaboralni es palyazatot irni rendesen? Olyanok jottek haza akik kifujtak kint? Ember, a rendszer felteteleit es szabalyozoit valtoztasd meg es maguktol hazajonnek. Oten ket ev alatt. Mikor huszezren vannak kint. Gratula.
sky.net
2010. október 11. 10:00
egy kibaszott mintavételezést , és elemzést nem tudnak korrektül kivitelezni pár millió tonna vörös iszapból ... ? erre a szarra megy el 33 milliárd évenként .. akadémia így meg akadémia úgy... közben csak dementált idiótákból álló politikai szemétdomb , amit szét kéne túrni a picsába
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!