Választási celebspotting

2010. október 04. 09:21

A stop.hu összegyűjtötte az önkormányzati választásokon elinduló színészek, sportolók, énekesek listáját. Legeredményesebb közülük talán a győri Borkai Zsolt lett.

2010. október 04. 09:21

Országszerte indultak el ismert színészek, énekesek, sportolók az önkormányzati választásokon - olvasható a stop.hu összeállításában. Sikerült polgármesteri címet szereznie többek között a színész Rátóti Zoltánnak Magyarföldön, illetve a Barátok Köztből ismert Halász Gábornak is Kiskutason.

Kimagasló sikerrel vette az akadályokat a Fidesz-KDNP színeiben induló egykori tornász, Borkai Zsolt: a sportoló Győrben a szavazatok mintegy 69,97 százalékát szerezte meg. A legkarakteresebb politizáló híresség azonban valószínűleg Janicsák István, a Z'Zi Labor énekese lett, aki Zuglóiak Érdekképviseleti Egyesülete színeiben ért el harmadik helyet Zuglóban. A választásokon megmérettette magát Pető Tibor evezős, Kozmann György kenus, Dömsödi Gábor televíziós személyiség és Márkos Attila színész is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!