Brit küldöttség Magyarországon

2010. november 26. 15:06

A brit alsóház elnökét Kövér László fogadta. John Bercow méltatta a magyar demokrácia 20 év alatt elért eredményeit, és kifejtette: biztos abban, hogy a kormány elkötelezett az alkotmányos demokrácia mellett.

2010. november 26. 15:06

Pénteken Kövér László, az Országgyűlés elnöke fogadta John Bercow-ot, a brit alsóház elnökét. A brit politikus kifejtette: „Óriási lelkesedés és tisztelet van Magyarország iránt Nagy-Britanniában, különösen azokat az eredményeket illeti tisztelet, amelyeket Magyarország alkotmányos demokráciaként az utóbbi húsz évben elért”.

„Biztos vagyok benne, hogy a magyar kormány mélyen elkötelezett az alkotmányos demokrácia mellett, és az elkövetkező években az alapján akar építkezni” - tette hozzá John Bercow. Kövér László közölte: brit kollegáját tájékoztatta a magyar EU-elnökségre való felkészülésről, valamint annak prioritásairól.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
habarcs123
2010. november 26. 18:47
Csak nehogy ennek is azt mondja a Kövér, ha nem ért egyet,akassza fel magát.
HSL
2010. november 26. 15:52
Lefordítva: Anglia nagyon nem örülne egy pártra szabott Orkotmányos Demokratúrának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!