Őrizetbe vették Benedek Fülöpöt

2010. november 04. 18:47

Őrizetbe vette az ügyészség Benedek Fülöpöt, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium volt államtitkárát. A hirado.hu információi szerint a politikust hűtlen kezeléssel és többrendbeli magánokirat-hamisítással gyanúsítja a testület. Benedeket hivatali visszaélés miatt tavaly decemberben már másfél évnyi felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Heves Megyei Bíróság.

2010. november 04. 18:47

Őrizetbe vették Benedek Fülöpöt, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium volt államtitkárát. A közszolgálati televízió információi szerint a politikust hűtlen kezeléssel és magánokirat-hamisítással gyanúsítja az ügyészség. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. korábbi vezérigazgató-helyettese jogosulatlanul engedélyezett protokoll vadásztatásokkal és a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet tevékenységével kapcsolatban tett vallomást a testületnek, amelyben tagadta a bűncselekmények elkövetését.

A volt államtitkárra tavaly decemberben másfél évnyi, három évre felfüggesztett szabadságvesztést szabott ki a Heves Megyei Bíróság egy, a pákozdi természetvédelmi területtel kapcsolatos hivatali visszaélési ügy kapcsán.

(Kép: vm.gov.hu)

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rothmüller Mortizár
2010. november 05. 08:12
méééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééég!!!! kevééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééss!!!
mr.Marcang
2010. november 05. 07:37
Még, még, méééég!...
imres
2010. november 05. 07:21
Volt ő TESZÖV megyei elnök, az Agrárkamara egyik megyei elnöke, a Horn kormány államtitkára, de leginkább vadászszenvedélyének hódolt. :)
vero1_
2010. november 05. 03:39
nagy túlélő - volt. ilyen búrával egy 17. sz. nemesi portrét is festhetnének róla. süveg, paszomány, kard,... a fradi társadalmi elnöke is volt valamikor a 80as ban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!