Tarlós visszavonja saját javaslatát

2010. november 03. 19:54

Tarlós István visszavonja az egyik, Kósa Lajossal és Kovács Zoltánnal tett törvénymódosító előterjesztését. A főpolgármester szerint a javaslat erősen korlátozná a civil szervezetek jogait.

2010. november 03. 19:54

Visszavonta egyik - Kósa Lajossal és Kovács Zoltánnal közös - törvénymódosító javaslatát Tarlós István. A fideszes politikus szerint a visszavont előterjesztés a civil szervezetek ügyfélként való fellebbezési jogát korlátozná, illetve szüntetné meg. Ugyanakkor jelezte: a javaslat szándékát helyesnek tartja, és annak erkölcsi tartalmával is egyetért. Mint fogalmazott, lehetnek olyan civil szervezetek, „amelyek nem feltétlenül és bizonyíthatóan segítő szándékkal ellenkeznek”.

Közölte, nem hiszi azonban azt, hogy helyes lenne, ha civil szervezetek jogait „ilyen erőszakosan és agresszíven, általánosan nyírbálnánk meg”. Tarlós döntéséről írásban tájékoztatta a Fidesz frakcióvezetőjét.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kelenliget
2010. november 04. 13:30
Mit vont vissza Tarlós István Főpolgármester úr? http://kelenliget.parawag.net/node/19
Locassen
2010. november 03. 21:47
Kétszer mérünk, egyszer vágunk. Alapszabály.
e_r
2010. november 03. 20:48
Itt igazából az történt,hogy fideszszokás szerint képviselői nevek mögé rejtőzve lett benyújtva egy javaslat(..ugye,hogy ki lehesssen kerülni a szakmai egyeztetéseket...)....csak most kivételesen akinek a nevében be lett nyújtva,az el is olvasta.És meglepve látta hogy mi is az...és gyorsan meg is hátrált.Talán rogán,kósa is elolvashatná néha,amit a nevükben beadnak...bár nem tudom pl. kósa tud e egyáltalán olvasni.
blogen
2010. november 03. 20:28
Hihetetlen, hogy a FIDESZ az összes jó elgondolástól visszakozik és csak olyan törvényeket hoz, amelyek megfelelnek az SZDSZ-es lelkivilágúaknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!