Előzetesben marad Benedek Fülöp

2010. december 07. 21:42

Február 5-ig meghosszabbította a Budai központi Kerületi Bíróság Benedek Fülöp előzetes letartóztatását. Közben olyan bizonyítékok kerültek elő, amelyek alapján a volt agrárállamtitkár tudhatott a vele kapcsolatos nyomozás fejleményeiről.

2010. december 07. 21:42

Február 5-ig meghosszabbította Benedek Fülöp előzetes letartóztatását a Budai központi Kerületi Bíróság. Az indoklásból kiderül: az ügyben nincs olyan változás, ami a letartóztatás megszüntetését indokolná, ráadásul a házkutatásokkor Benedek Fülöp irodájából olyan bizonyítékok kerültek elő, amelyek arra utalnak, hogy a férfi kiterjedt kapcsolatrendszerén értesült a rendőrség lépéseiről.

Olyan adatok is felmerültek a bíróság szerint, hogy a volt államtitkár megpróbálta befolyásolni a tanúkat és megnehezíteni az eljárást. Az indoklás szerint ettől továbbra is tartani lehet.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2010. december 08. 10:07
nem csoda, hogy zuhannak az otp részvények....
El Topo
2010. december 08. 08:47
Basszus, hirtelen félreolvasván egy teljesen másik Benedekre asszociáltam. Meg is rémültem rendesen.:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!