Edda-koncert a Jobbik-gyűlésen

2011. január 10. 13:06

Évadnyitó nagygyűlést tart a Jobbik január 29-én Budapesten. Vona Gábor pártelnök hétfői sajtótájékoztatóján beszámolt arról is, hogy a Jobbik által alapított sajtódíjat a kitüntetett kereskedelmi rádió nem vette át.

2011. január 10. 13:06

Vona Gábor tájékoztatóján bejelentette: a Jobbik a Sportmax 2-ben tartja nagygyűlését január végén. Ezen a pártelnök értékelő beszédet mond az elmúlt és az elkövetkező időszakról, pártja bel- és külpolitikai stratégiájáról. Közlése szerint a rendezvény egésze nyilvános lesz és Edda, illetve Hungarica koncertekkel zárul.

A Jobbik elnöke szólt arról is, hogy pártja megalapította „A hiteles és tisztességes tájékoztatásért” díjat, amelyet most először adtak volna át. A díjat egy a Jobbikkal legkorrektebben viselkedő kereskedelmi rádiónak szánták annak 2010-es tevékenységéért, ám a rádió, nyilván „félve az esetleges politikai társításoktól”, nem vállalta, hogy átveszi azt.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
56október
2011. január 12. 12:43
Ha én előadóművész lennék, távol tartanám magam a politikától. Aztán nem tudom, ha tényleg előadóművész lennék, tényleg távol tartanám-e magam a politikától... Mindenesetre nekik is joguk van hozzá. Reagáljuk le felnőtt módra.
ZolieM
2011. január 11. 18:37
Azért még mindig jobb, mint a szadeszes pa-dö-dö koncertek. Na az volt a legalja. Bár az mszp-s rendezvények Korda-Bódi Guszti kombói is ott vannak!
Honfi-fi
2011. január 11. 09:31
UFOnauta
küllő
2011. január 10. 18:24
Mi van a zálogházi igazmagyar lovat vált?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!