Eörsi feljelentette Bayert

2011. január 07. 16:11

Eörsi Mátyás beperelte Bayer Zsoltot, mert az újságíró tévesen tulajdonított neki egyes mondatokat egy publicisztikájában.

2011. január 07. 16:11

Pert indít Eörsi Mátyás volt szabad demokrata képviselő Bayer Zsolt ellen a Magyar Hírlapban legutóbb megjelent írása miatt. Bayer a lap pénteki számában „Ugyanaz a bűz 2” címmel megjelent írásában - a gyűlölködő hangnem mellett - komoly tárgyi tévedést ejtett. Tévesen tulajdonította ugyanis Eörsi Mátyásnak a 2005-ben elhunyt Eörsi István író egyik mondatát, ráadásul rosszul is idézte azt. Eörsi Mátyás a Facebookon jelezte, hogy ügyvédje útján megtette a megfelelő jogi lépéseket az ügyben.

Bayert a héten már feljelentették a Médiahatóságnál, mert egy írásában azon sajnálkozott, hogy a Tanácsköztársaság leverése után Héjjas Iván fehérterrorista különítménye „félmunkát végzett” egy tömeggyilkosság során, aminek Bayer abban látja bizonyítékát, hogy a nemzetközi sajtóban a magyar kormányt bíráló írások jelennek meg.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2011. január 09. 14:15
Örsi? Nem ismerjük.
mr.Marcang
2011. január 09. 11:03
Nem baj, Matyi, családban marad.
Öreg
2011. január 08. 21:28
Bayer Zsolt nem tud annyit tévedni, hogy lesüllyedjen az Eörsyk szinvonalára,akik a magyargyülöletüket számtalanszor kinyilvánitották. A már elhunyz Eörsy azóta Isten itélőszéke előtt megbánta az elkövetett büneit, de az élők ebből nem tanulnak.Persze, ez a tévedést nem menti, de a tévedés hol van a szándékosságtól, ami Eörsy Mátyás esetében állandóan tettenérhető./A kettős mérce, a magyar gyülölet, a magyar történelem gyalázatos félremagyarázása/
Honfi-fi
2011. január 08. 12:44
Eccerű. Bayer, meg jelentse fel a baromarcút.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!