Kolompár gratulált Farkas Flóriánnak

2011. január 10. 19:57

Elismerte vereségét, és gratulált a Lungo Drom országos cigány önkormányzati választásokon elért kétharmados győzelméhez az MCF vezetése.

2011. január 10. 19:57

Az Országos Választási Bizottság hétfő esti, nem végleges adatai szerint a Lungo Drom kétharmados győzelmet aratott az országos cigány önkormányzati választásokon. Az 53 fős testületben 38 képviselői helyet szerzett, míg az MCF 15-öt.

Kolompár Orbán, az MCF és az Országos Cigány Önkormányzat elnöke sajtótájékoztatón gratulálnak Farkas Flóriánnak és az általa vezetett Lungo Dromnak. Kolompárt azt ígérte, hogy a következő négy évben kemény és határozott, de konstruktív ellenzékként kívánnak tovább dolgozni a cigányságért az OCÖ-n belül és civil szervezetként, pártként egyaránt.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pityesz74
2011. január 11. 11:44
Na ha a gratuláció megvolt,mehet egyenesen a kalitkába!Egy bicikli tolvajt előbb lecsuknak mint ezt a retkeslábú bűnözőt!
tewton
2011. január 11. 11:15
"Kolompár gratulált Farkas Flóriánnak" remélem, a kézfogás után flórián karórája azért a kezén maradt :)
Kunciaan
2011. január 11. 11:01
Így kiskolompárnak több ideje lesz eljárni a bíróságra. akadályoztatása, /letartóztatása/ esetén nem lesznek elnökségi, közgyűlési levezetési problémái, mint annak idején hunvaldgyuszikának, a hasonló becsületlovagnak.
Vizigót
2011. január 11. 10:59
Irány a börtön, Kolompár irány a börtön. Esetleg szólj Krasznainak, lehet téged is kimenekít Strasbourga hogy te is kizabálhasd a hattyúkat a tóból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!