Pálffy: Nem segítettem a feleségemnek

2011. január 25. 09:53

A KDNP-s képviselő közölte, felesége szakmai kapcsolatai révén jutott pályáztatás nélküli álláshoz.

2011. január 25. 09:53
Pályáztatás nélkül, kommunikációs és marketingmunkatársnak vette fel a Nemzeti Erőforrás Minisztérium egyik háttérintézménye Pálffy István KDNP-s képviselő feleségét, Tóth juditot - írta korábban a Blikk. A lap megkereste Pálffyt, aki közölte, nem járt közben az állás érdekében: „Judit a szakmai kapcsolatai révén tudta meg, hogy a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet olyan embert keres, aki rendezvényszervezéssel és kommunikációval foglalkozik.”
 
A lap azon felvetésére, hogy a politikusoknak vagyonnyilatkozatukban kelljen feltüntetniük, dolgozik-e közpénzért valaki a rokonaik közül, Pálffy azt válaszolta: a politikus családtagja már nem közszereplő, magánügy, hol dolgozik, személyes adat, merre van a munkahelye.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
láma szeme
2011. január 25. 12:37
Korrupció és nepotizmus csak Gyurcsányék idejében volt, most nincs! De ha lenne, akkor miért ne lehetne, hiszen Gyurcsányék is ezt csinálták, az jobb volt?
El Topo
2011. január 25. 12:17
Igen, igen, ebben a verzióban én is nagyon hiszek, hogy emblematikus politikusok retyerutyája úgy kerül fincsi állami pozícióba, hogy az illető rokon nem is tud róla.:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!