Szelektív gyűjtés Újlipótvárosban

2011. február 14. 11:40

Újlipótvárosban már több mint 30 ezren juthatnak hozzá a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtési szolgáltatáshoz. Az önkormányzati ráfordítás nem haladja meg a 10 millió forintot.

2011. február 14. 11:40

A XIII. kerületi önkormányzat Újlipótváros teljes területére kiterjesztette „házhoz menő” szelektív hulladékgyűjtési programját, így több mint 30 ezer kerületi lakos vehet részt abban.

A kerület szerint a bővítés nem kerül pénzbe, így nem szükséges a költségkeret bővítése. A program keretében 2009-ben 58 társasház kezdte meg a hulladék szelektív gyűjtését, míg 2010-ben már 130 lakóközösség választotta a környezettudatos hulladékpolitikát. Az újbóli bővítés után már 300 társasház gyűjthet szelektíven, míg az önkormányzati ráfordítás továbbra is 10 millió forint alatt marad.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!