Autómentes hétvége több mint 15 millió forintból

2011. április 01. 13:24

Bár a költségvetés nem biztosít keretet az autómentes hétvége megrendezésére, György István főpolgármester-helyettes javaslatára tőkét csoportosítanának át a városüzemeltetési céltartalékból. A javaslatról jövő szerdán rendkívüli ülésen dönt a közgyűlés.

2011. április 01. 13:24

15 millió forintot csoportosítanának át a városüzemeltetési céltartalékból az autómentes hétvége lebonyolítására György István javaslatára. A tervek szerint a rendezvény szeptember 16-ától 22-ig tartana, így a szervezési és lebonyolítási feladatokra a közbeszerzési pályázatokat már most ki kell írni. A közgyűlés jövő szerdán rendkívüli ülésen dönt az ügyben.

Az Európai Mobilitási Hét keretein belül megrendezendő akcióban hazánk kilenc éve folyamatosan részt vesz, ebből háromszor került dobogós helyre, 2008-ban elnyerte az európai mobilitási díjat. A főpolgármester-helyettes úgy véli, a rendezvény Budapest számára szemléletformáló jelentőségű, sokak által támogatott, elmaradása presztízsveszteséget jelentene.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!