Enyhül az erzsébetvárosi csendrendelet

2011. június 28. 16:11

Jogszabálysértőnek minősítették a jelenlegi erzsébetvárosi csendrendeletet. Az új elképzelés szerint a kerületi szórakozóhelyek nagy részét tömörítő zónában engedélyeznék a korlátlan nyitva tartást.

2011. június 28. 16:11

A Fővárosi Kormányhivatal jogszabálysértőnek találta Erzsébetváros csendrendeletét, így új szabályozást fognak előterjeszteni a szórakozóhelyek éjszakai nyitva tartásával kapcsolatban, a jelenlegit pedig hatályon kívül helyezik - közölte a erzsébetvárosi önkormányzat.

Az új elképzelés korlátlan nyitva tartást engedélyezne a szórakozóhelyeknek azon a területen, ahol a kerületi szórakozóhelyek nagy része összpontosul. A zónán kívüli, szeszes italt árusító vendéglátóipari egységek este 10-től reggel 6-ig zárva tartanának. Kivételt képeznek a szállodákban, színházakban, felsőoktatási intézményekben működő egységek és a melegkonyhás vendéglátóhelyek, melyek éjfélig üzemelhetnének.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!