Kolompár marad az MCF elnöke

2011. július 22. 14:12

Egyedüli jelöltként választotta újra Kolompár Orbánt a Magyarországi Cigányszervezetek Fórumának közgyűlése.

2011. július 22. 14:12

Újabb négy évre Kolompár Orbánt választotta elnökévé a Magyarországi Cigányszervezetek Fórumának (MCF) siófoki tisztújító közgyűlése. A 2000-ben alakult, az ország második legnagyobb, mintegy hétezer tagú roma civil szervezetének közgyűlése csak az elnök személyéről hozott döntést kétnapos ülésén. A szervezetet az alapítástól vezető Kolompár Orbán egyedüli jelöltként választották újra. Kolompár elmondta, szerda-csütörtöki közgyűlésen az MCF állásfoglalásban ítélte el a kormányzat közmunkára vonatkozó elképzeléseit, amellyel szerintük tovább nő a romák és a hátrányos helyzetű tartós munkanélküliek körében a nincstelenség és a kitaszítottság.

Balog János Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei MCF-elnök szerint a magyarországi cigányság életszínvonala a Fidesz-kormány alatt mintegy 50 százalékkal romlott. Közölte, a további megszorítások ellehetetlenítik a romák életét, jövőjét, „ezért 2014-re el kell kergetni a hazug Lungo Dromot a roma politikából”.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TroppauerH
2011. július 24. 16:23
Ez egyenesen elképesztő, hogy ez a hüvelykmatyi még mindig szabadlábon, költi a pénzünket, folyamatosan kioktat és fenyegetőzik! Szánalmas államapparát, huzzátok le magatokat!
nomármost
2011. július 23. 08:37
Sajátos! Amilyen a mosdó olyan a törölköző!
kukagyerek
2011. július 22. 18:47
"Kolompár marad az MCF elnöke" Gyerekek, ne morogjatok má annyit! Ez is a fidesz elszámoltatás része.
pityesz74
2011. július 22. 16:37
Miért nincs ez a tetű még sitten? Ez a legérdekesebb kérdés Kolompár Orbán Winetoou- val kapcsolatban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!