Molnár: „Ez az ötvenes évek tempója”

2011. július 02. 12:52

Az egykori szocialista kormányok egyes tagjai szerint politikai döntésekről lehet szó akkor, amikor volt kormánytagokat államellenes bűncselekményekkel gyanúsítanak meg.

2011. július 02. 12:52

 Molnár Csaba egykori közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter szombaton újságíróknak a Szilvásy György elleni vádakkal kapcsolatban kijelentette: Egészen elképesztőnek és furcsának találom ezt a dolgot, teljesen biztos vagyok benne, hogy a független magyar bíróság előtt nem tud megállni az, hogy valakit államellenes bűncselekménnyel akarnak megvádolni. Ez az ötvenes évek tempója.

Az államellenes bűncselekmények vádjaival kapcsolatban Lamperth Mónika szombaton arról beszélt: „erősen hajaz” arra, hogy politikai döntésekről van szó, mivel „nem ez lenne az első ilyen lépése az ügyészségnek”.  

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyumadar
2011. július 03. 17:09
Ba..meg öcsém , neked is van miért aggódni ? Ne szólj bele , mert még belekevernek valami mocskos maszopos ügybe. Járj továbbra is szorgalmasan a logopédushoz , aztán majd lesz valami. Pl lehetsz a böszme szabadlábon lévő szája....
drieno
2011. július 03. 08:58
azért arra is kíváncsi volnék, mitől ilyen jól értesültek az elvtársak egy folyamatban, vizsgálati szakaszban lévő üggyel kapcsolatban
Karcsi75
2011. július 03. 08:47
Csak mert vasárnap van egy keresztényi gondolat: Örülj neki, hogy nem a 1944-1945 közötti tempó uralkodik Csabi gyerek!
nyugalmazott tanár
2011. július 03. 08:07
Molnár azért hőbörög, mert őt megint kifelejtették. Nyugi. Jönnek még érted is. Nyugi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!