Szemtanú látta az alsózsolcai támadót

2011. július 12. 13:34

Kedden egy horgászatból hazatérő iskolásfiú tanúskodott a bíróságon az alsózsolcai támadások kapcsán: szerinte egy terepszínű ruhát viselő férfi adott le lövéseket.

2011. július 12. 13:34

A romagyilkosságok ügyében kihallgatott egyik tanú a büntetőügy keddi tárgyalási napján elmondta: látta, ám felismerni nem tudná azt a férfit, aki 2008 decemberében életveszélyesen megfenyegetett Alsózsolcán egy fiatal férfit.

A második lövéskor egy terepszínű ruhát viselő férfit látott a fegyver torkolattüzében, majd ezután futásnak eredt - mondta el a tanúként kihallgatott fiatalkorú fiú. A tanú két társával horgászásból tartott haza, amikor durranásra, illetőleg fémes csattanásra lettek figyelmesek. Ez valószínűleg fegyvertöltés lehetett, amit további lövöldözés követett.

Alsózsolcán egy 19 éves fiatalembert sebesítettek meg, akit feleségével szintén tanúként idézték be, valamint a kedden kihallgatott fiú társai is a bíróság előtt beszéltek arról, látták a feltételezett támadót. A tárgyalás délután a debreceni menekülttáborra 2008. június 2-ára virradóra leadott lövésekkel kapcsolatos bizonyítási eljárással folytatódik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!