Az LMP a legfőbb ügyészhez fordul

2011. augusztus 11. 18:07

A Lehet Más a Politika kivizsgáltatná, hogy a Magyar Szigeten elhangzottak alapján megvalósultak-e államellenes bűncselekmények, valamint terrorcselekmény előkészületei.

2011. augusztus 11. 18:07

„A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által szervezett Magyar Szigeten Tyirityán Zsolt, a Jobbikkal két éve együttműködési megállapodást kötött Betyársereg vezetője, illetve Dér Zsolt olyan állításokat fogalmaztak meg, amelyek az LMP szerint felvetik bizonyos bűncselekmények előkészületének gyanúját is” - írja Mile Lajos, a nemzetbiztonsági bizottság és Dorosz Dávid, a honvédelmi és rendészeti bizottság tagja csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleményében. A Lehet Más a Politika a legfőbb ügyészhez fordul és a parlament nemzetbiztonsági bizottságának összehívását kezdeményezi a Magyar Szigeten elhangzott kijelentésekkel kapcsolatban.

Az LMP-s képviselők álláspontja szerint ami a Szent Korona Rádió sátrában elhangzott „az részben nyíltan rasszista és felháborító, részben pedig konkrétan az állam és minden polgárának biztonságát fenyegeti”. A Lehet Más a Politika arra kéri Polt Pétert, vizsgálja meg, hogy „a helyszínen elhangzottak alapján megvalósultak-e a büntető törvénykönyv tizedik fejezete alá tartozó egyes államellenes bűncselekmények, valamint terrorcselekmény előkészületei”. A párt a nemzetbiztonsági bizottságtól azt várja, hogy a konkrét eset tárgyalása mellett vizsgálja meg, „az elhangzottak mögött van-e olyan szervezkedés, amely nemzetbiztonsági kockázatot jelent”.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2011. augusztus 12. 11:31
Bizonyára igen ciki ma ennek a Liberálisok Magyarországi Pártjának tagja lenni. Vagy mégsem. Ők az izraeli kneszet kihelyezett tagozata a MAGYAR parlamentben, az amerikai zsidó gigabankok monitoringja, a MÁSok, a szkientolóiai "egyház" képviselői a MAGYAR országházában. Hétszáz , plusz Obama, tehát hétszázegy tagból áll ez a gyorsangyorsan, lefizetett szavazókkal létrehozott pártocska. Ám nyilván - habár kicsike - igen ütőképes, mert a "kétharmad" respektálja őket. Engem nem érdekel a véleményük. Semilyen terén sem a társadalomnak. Majomcirkusz.
Julio Salazar
2011. augusztus 12. 08:42
Liberális boborjánéknak inkább azzal kéne az ügyésznél elszámolnia, hogy mit is csináltak élükön egy R. Field nevű szépemberrel Gyöngyöspatán !
Andrej
2011. augusztus 12. 08:20
hanyagolni kén ezt a PC beszédet, hogy a nácikat nem lehet lenácizni. ha azok, akkor miért is nem lehet annak nevezni őket? báncsa az érzékeny lelküket? :))
de karatna
2011. augusztus 12. 07:37
LMP a moszkovita 1919 judeo-bolevik tanácsdiktatúra egykori keretlegényeinek és komisszárjainak zöld rongyokba öltözött kotnyeles és okoskodó társulata. A magyarországi liberalizmus imágói, akik az internacionalizmus bábjában fejlődtek és most a transz-nacionalizmus kininpáncéljában védik magukat. A Field haverok! SZDSZ reinkarnációk! Mit akarnak? A zsidó bölcs Baruch Spinoza mondotta: "Szabad ország az, ahol azt gondolok, amit akarok és azt mondom, amit gondoltam". A "Magyar Sziget" fiataljai is ezt gondolják. Az LMP kijelentései fényes bizonyítékai annak, hogy ez a "liberális" társulat, hogyan is értelmezi, a lelkiismereti és véleménynyilvánítási szabadságot, a vélemények másságát és annak akadálymentes nyilvánosságra hozatalának lényegét, mint alapvető és deklarált szabadságjogot. Az LMP Magyarország legkisebb és legjelentéktelenebb, de leghangosabb és legtöbb külföldi rezidenssel, intrikussal, károgóval kapcsolatban álló vamzer pártja. A dédunokák pártja, a vörös ősök és parvenük zöld színű hajtásai. Egyik fő feladatuknak tekintik, hogy a nemzetileg elkötelezett magyar ifjuság minden markánsan megfogalmazott kritikáját szélsőségesnek bélyegezzék. Véleményüket hisztérikusan, beleordítsák a világba. Az LMP vezetésének ideje lenne végre ellátogatni az etno-szociokultúrája szerinti tájakra. Megérdeklődni, hogy az ottani nacionalista ifjúság milyen retorikát alkalmaz, olyan helyzetekben, amikor az vélelmezik, hogy nemzetük érdekeit sérelem érte?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!