Bezár a ZP

2011. augusztus 17. 15:39

Hiába működne tovább a Zöld Pardon, az újbudai önkormányzat nem fogja meghosszabbítani annak szerződését.

2011. augusztus 17. 15:39

Újbuda önkormányzata nem hosszabbítja meg a Zöld Pardon és a Rio közterület-használati szerződését - közölte a kerület válaszul arra, hogy  a Zöld Pardon Művészeti és Marketing Iroda kedden jelezte, tovább működtetnék a szórakozóhelyet. Arra hivatkoztak, hogy 2008 óta nem érkezett olyan lakossági panasz az önkormányzathoz, amely alapján vizsgálat indulhatott volna.

A hivatal közlése szerint az önkormányzathoz több száz lakossági panasz érkezett és érkezik folyamatosan a ZP és a Rio működésével, a zajjal és a szétdobált szeméttel kapcsolatban. Ezek a bejelentések nem teszik szükségessé külön vizsgálat lefolytatását, ugyanakkor jól mutatják, hogy a környéken élők türelme elfogyott. Az önkormányzat leszögezte: döntésük hátterében a környéken élő, kerületi lakosok érdekeinek, életminőségének védelme áll.

Megjegyezték továbbá, hogy elismerik és értékelik, amit a ZP a fiatalok biztonságos szórakozása érdekében tett, de kötelességük megvédeni a lakók életminőségét, pihenéshez való jogát. Ugyanakkor egyetértettek azzal, hogy hasonló kulturális és szórakozóhelyeknek van létjogosultságuk, ezért ha a ZP üzemeltetői a kerületen belül javasolnak új, a lakosság életét kevésbé zavaró helyszínt, az önkormányzat szívesen egyeztet.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belfast
2011. augusztus 18. 01:56
Na végre! Remélem most már tényleg végleg lehúzzák a rolót, és nem egy újabb piszkos trükknek, átverésnek vagyunk tanúi. Ez e két hely sem volt jó másra, minthogy a magyar fiatalok zülljenek. Drogok, szar zene, szar társaság, niggerek........ Remélem visszakerül a helyükre az ereklyés országzászló.
HSL
2011. augusztus 18. 00:03
idővel nyit majd a helyén más haver bulit, a közönség szempontjából mindegy
kchkscak
2011. augusztus 17. 19:29
meg ahol nem 550ért adják a szar zatyi bazantot. 4 decit. kurva anyjukat.
füst
2011. augusztus 17. 16:09
Mutyival jutottak a tulajdonosok a lehetőséghez, mutyival is működtették. Helyes, zárják csak be, legyen a helyén szép kis park. Ezzel párhuzamosan tiszta pályázattal keressenek egy másik helyet a fiataloknak. Lehetőleg vmi barnamezős helyszínt, amit szépen hozzanak rendbe a Lágymányosi hídnál vagy a Soroksári úton.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!