Kirúgták a karlendítő angol politikust

2011. augusztus 05. 13:27

A Magyar Szigeten karlendítő Chris Hurst-öt kizárták a Brit Nemzeti Párt soraiból, mivel egy magyarországi koncerten felvették sieg heilezését és karlendítéseit is.

2011. augusztus 05. 13:27

Kizárták a Brit Nemzeti Pártból Chris Hurst-öt, a szervezet londoni regionális titkárát. A szélsőjobboldali politikusról a The Sun nevű bulvárlap készített videót, amint karlendítéseket tesz és Sieg Heilt kiált a Magyar Sziget nevű rendezvényen.

A BNP szóvivője a kizárás után közölte: „ostoba lépés volt, ellenben nem kereskedett drogokkal, vagy nem hált kiskorú lányokkal, ahogy az iszlám közösségben teszik egyesek”. A Sun megpróbálta felkeresni Hurstot is, aki úgy gondolja, hogy csak „egy koncerten vett részt, és csak azt tette ott, amit mindenki más is”.

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patai asszony
2011. augusztus 06. 15:43
Nem látom be, miért rosszabb egy karlendítés, mint amikor pl. eljátsszák az Internacionálét az MSZP közgyűlésén (!). Épp, hogy lájtosabbnak kellene lennie a történelem fényében.
peninsulavaldes
2011. augusztus 05. 18:33
Én is szoktam rovásirásos pólót hordani.
peninsulavaldes
2011. augusztus 05. 16:57
Szegény Chris! pedig ő csak próbálta felvenni a ritmust, a Magyar Sziget ritmusát.. és erre kizárják a pártból.
bmucsai
2011. augusztus 05. 14:30
Érdekes, hogy amikor az egyik királyi herceg - talán Henry - komplett náci egyenruhában jelent meg őt nem rugták ki. A királynő toleránsabb!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!