Magyar Sziget: Vadai nem elégedett

2011. augusztus 25. 13:49

A Magyar Szigeten elhangzottak miatt tartott rendkívüli ülést csütörtökön a nemzetbiztonsági bizottság.

2011. augusztus 25. 13:49

A Magyar Szigeten elhangzott kijelentésekkel kapcsolatban tartott rendkívüli ülést csütörtökön a nemzetbiztonsági bizottság. A testület meghallgatta a Belügyminisztérium, a Terrorelhárító Központ és az Alkotmányvédelmi Hivatal beszámolóját.

Vadai Ágnes a zárt ülést követően elmondta: nagy vonalakban kaptak csak tájékoztatást az ügyről, amellyel a kormánypárti képviselők elégedettek voltak, ő viszont nem. Szerinte politikailag nem megnyugtató, ami történik. Azt mondta: helyes, hogy folynak vizsgálatok az ügyben, mert „nem maradhat büntetlenül, ha valaki vallási vagy etnikai kisebbségi csoportok kiirtására ad kvázi utasítást, vagy ezzel egyetért”. Ugyanakkor úgy látja, hogy a hatóságoknak sokkal világosabbá kellene tenniük tevékenységüket a nyilvánosság előtt. A képviselő szerint jelenleg úgy tűnik, hogy lehet ilyen kijelentéseket tenni következmények nélkül.

Mirkóczki Ádám, a testület jobbikos tagja szerint „az MSZP és az LMP szánalmas vergődését láthattuk a bizottsági ülés alatt, és ahogyan az szokásos, most is megindult a hivatásos rettegés”. Szerinte az ügynek sokkal nagyobb a füstje, mint a lángja. „Fölösleges ezen ennyit rugózni” – mondta, fenntartva a Jobbik álláspontját, miszerint elhatárolódnak a kijelentésektől. Mile Lajos, a bizottság LMP-s tagja annyit mondott, hogy nagyjából elégedett az ülésen elhangzottakkal, és jelen pillanatban kielégítőnek mondható, ami elhangzott.

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2011. augusztus 26. 21:57
Vadai nem elégedett. Én se, ha Vadait látom. / A jelzőktől neveltetésem és a Tizparancsolat hatására/ tartózkodom. Milyen mélység, akkor inkább szóljon Sopánka!
Hőhe
2011. augusztus 25. 18:44
De, mindenki az !-) http://29.media.tumblr.com/tumblr_lnze1d5CRe1qa3xt1o1_500.jpg
tunde04
2011. augusztus 25. 15:55
már bocsánat, de ebben a nagy melegben éppen lesz@rom, h vadai elégedett-e vagy sem. bolhából elefántot csinálnak, és az elefántot vérengző fenevadként akarják nekünk bemutatni. de mi tudjuk, h melyik állat fenevad és melyik nem. minthogy azt is tudjuk, országos szintre akarják emelni, h ebben az országban senki nincs biztonságban. persze ők megvédenének minket.(ha hagynánk magunkat)
kukagyerek
2011. augusztus 25. 15:19
next, ma valahogy keveset náciztál. Nem vagy formában? Vagy, még nem szívtad be a napi adagod? Lökjél be egy felest és rögtön feltámad a faszismus!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!