MSZP: Nemzetbiztonságra veszélyes a Betyársereg

2011. augusztus 16. 14:59

A szocialisták kezdeményezték a nemzetbiztonsági bizottság összehívását a Magyar Szigeten elhangzottak miatt. A párt szerint a Betyársereg veszélyes a nemzetbiztonságra, mert annak egyik képviselője a rendezvényen rasszista uszításra és a magyar emberek faji alapú meggyilkolására szólított fel. Vadai Ágnes, a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke jelezte: összehívja a testületet.

2011. augusztus 16. 14:59

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának azonnali összehívását kezdeményezi csütörtök délre a Magyar Szigeten elhangzott „rasszista uszítás” miatt az MSZP. A párt szerint a Betyársereg azért veszélyes a nemzetbiztonságra, mert annak egyik képviselője a Magyar Szigeten nyílt, emberellenes rasszista uszításra és a magyar emberek faji alapú meggyilkolására szólított fel.

Molnár Zsolt, a párt fővárosi szervezetének ügyvezető alelnöke úgy fogalmazott: a Betyársereg „bevallottan, nyíltan vállaltan egy parlamenti párt, a szélsőjobboldali Jobbik stratégiai partnere”. Szerinte a magyar hétköznapokban és közéletben nincs helye a fasizmusnak és „nincs helye olyan pártnak sem, amely hallgatólagosan faji gyilkosságokat tervező csoportokkal köt szövetséget”.

Vadai Ágnes, a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke jelezte: összehívja a testület ülését, annak időpontjáról még egyeztet a kormánypártokkal, így a tanácskozást legkésőbb a jövő héten megtarthatják.

Összesen 207 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2011. augusztus 17. 17:50
A "betyársereg" faék egyszerű legényekből áll (ahogy a neve is mutatja). A nemzetbiztonságra az mszp veszélyes.
Peter8811
2011. augusztus 17. 06:19
A keresztény értékekhez legközelebb Panama Bokros Lajos állt el is vitt belőle jócskán, főleg a nyugdíj keresztény értékekből a büdös MSZMP-s kommunistája.
Belfast
2011. augusztus 17. 04:57
Hahahaha! Mit kapálózik az MSZP, és ez a vérkomcsi vadai? :D Lassan már senki nem is figyel rájuk! A "nemzetbiztonságra" inkább a cigánybűnözők, a családok ezreit tönkretevő bankok jelentenek veszélyt! Ezek az égető kérdések, nem ez a műbalhi vadai elvtársnővel!
denever
2011. augusztus 16. 23:13
ne má, az őszödi meg nem volt az?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!