Tovább működne a ZP

2011. augusztus 16. 14:00

A szórakozóhely a közterület-használati szerződés meghosszabbítását kérte az újbudai önkormányzattól. Indoklásuk szerint 2008 óta nem érkezett olyan lakossági panasz az önkormányzathoz, ami alapján vizsgálat indulhatott volna a ZP ellen.

2011. augusztus 16. 14:00

Tovább működne a Zöld Pardon, ennek érdekében a közterület-használati szerződés meghosszabbítását kérték az újbudai önkormányzattól. Kérésüket azzal indokolták, hogy az önkormányzathoz 2008 óta nem érkezett olyan lakossági panasz, amelynek alapján vizsgálat indulhatott volna a szórakozóhely ellen.

Jelezték továbbá, hogy a ZP további működése mellett több százezren álltak ki, továbbá az interneten több mint hatvanezer szimpatizáns aláírásával is tiltakozott a hely október 31-i „felszámolása” ellen. Úgy vélik, az áprilisi nyitónap óta eltelt időszak bebizonyította, hogy a ZP működését hatalmas, politikai hovatartozástól független társadalmi szimpátia kíséri.

A Zöld Pardon megszüntetése nemcsak egy szórakozóhellyel tenné szegényebbé a fővárost, de egy olyan biztonságos, kulturális missziót teljesítő intézmény végét jelentené, amely jelenleg egyedülálló nemcsak Magyarországon, de a régióban is” - írták.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!