A polgármestert okolja az MSZP

2011. szeptember 29. 21:46

A polgármester vagy tájékozatlanul ígérget, vagy súlytalan az országos politikában - írja az MSZP csütörtöki közleményében, a Győrben tervezett sportcsarnok tervének elvetésével kapcsolatban.

2011. szeptember 29. 21:46

Borkai Zsolt személyes kudarca a Győri Aréna felépítésének elvetése - olvasható az MSZP csütörtöki közleményében. A szocialisták szerint Borkai Zsolt „polgármesteri programjának ez volt az egyetlen konkrét ígérete”, s úgy vélik, hogy az elállás okaként megjelölt magyarázat a Magyar Olimpia Bizottság elnökétől elfogadhatatlan. „Joggal kérdezi mindenki, ha Kósa Lajos és Debrecen képes egy új stadion építésére 10 milliárdos költségvetési támogatást szerezni, akkor miért nem lehetséges a szükséges közel 5 milliárdos támogatást kiharcolni Győrnek?” - teszik fel a kérdést.

Az MSZP közleményében megjegyzi: a városházi MSZP-frakció már a 2011-es költségvetés elfogadásánál irreális álomnak tekintette az Aréna felépítését. „A helyzetet elemezve két lehetőség adódik: a polgármester vagy tájékozatlanul ígérget, vagy súlytalan az országos politikában. Mindkét lehetőség szomorú Győr számára” - zárul a közlemény.

Győr polgármestere szerdán jelentette be: forráshiány miatt visszavonják a multifunkcionális csarnok tervpályázatát. Az eredetileg ide tervezett kézilabda EB-t így a budapesti SYMA csarnokban tartják majd.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!