Új jelöltek a Duna TV élére

2011. szeptember 01. 17:19

Második körben Dobos Menyhértet és Stein Róbertet javasolja a Duna TV vezérigazgatójának a médiatanács.

2011. szeptember 01. 17:19

Dobos Menyhértet, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) mostani tartalom-előállítási vezérigazgató-helyettesét, valamint Stein Róbertet, az MTVA regionális hálózatának irányításáért és a kisebbségi műsorokért felelős főszerkesztőjét javasolja második körben a Duna Televízió vezérigazgató-jelöltjének a médiatanács.

Első körben Amin Zoltánt, a Duna TV mostani szolgáltatási vezérigazgató-helyettesét, valamint Gazsó L. Ferencet, az MTVA közéleti- és dokumentumműsorok főszerkesztőjét, a Magyar Rádió Zrt. Kossuth adó intendánsa javasolta a médiatanács, ám egyik jelölt sem kapta meg a Közszolgálati Közalapítvány kétharmados támogatottságát. Második körben már elég lesz az egyszerű többség is az új vezető megválasztásához.

A televízió élére azért kell új vezetőt kinevezni, mert Ókovács Szilvesztert az Operaház kormánybiztosának nevezte ki a miniszterelnök.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2011. szeptember 04. 11:53
Stein Róbert? Megint zsidó legyen a vezér? Ejnye! Nem veszitek észre, hogy majdnem minden színész zsidó? Ez azért van, mert annakidején kitúrták magukközül a nemzsidókat. A nemzsidók, vagyis a magyarok labdába sem rúghattak, míg a legripacsabb zsidóból is "nagy színészt" csináltak a folytonos istenítéssel. 1945 óta szinte az egész színészgárda tiszta zsidó társaság, ezenfelül Istentagadók, csúfondározók és bizony elég sok közöttük az erőltetetten színészkedő. Most meg megint az egyik magyar közmédia élére egy zsidót és nem magyart akarnak állítani a - zsidók. Nehogy elveszítsék a vezető szerepüket a magyar társadalomban. Minden már annyira átlátszó, mindent tudunk már.
TroppauerH
2011. szeptember 02. 09:45
Szánalmas! Egyre "gázosabb" jelöltek. A csattoscipős volt szakszervezetis alkoholista a lopós feleségével meg az ismeretlen Robi. Klassz!
pityesz74
2011. szeptember 01. 19:04
Hogy megszaladt a Szilveszternek. Mondjuk én sokat nem tudok a munkásságáról, de biztos megérdemli. Vagy nem. Kicsit kezdenek a dolgok a Palik karrierjéhez hasonlítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!