Végleges: a ZP-nek mennie kell

2011. szeptember 22. 19:49

Az újbudai képviselő-testület csütörtök este elutasította a Zöld Pardon (ZP) közterület-használati kérelmét, így a szórakozóhelynek költöznie kell. A kötelező távozás pontos dátumát pénteken közlik, az elutasítás indokait pedig pár napon belül az interneten teszik közzé.

2011. szeptember 22. 19:49

Elutasította csütörtök este az újbudai képviselő-testület a Zöld Pardon (ZP) közterület-használati kérelmét, így nem maradhat a Petőfi híd budai hídfője mellett a szórakozóhely - közölte Horti István XI. kerületi jegyző a döntés után.

A jegyző elmondta: a ZP vezetősége pénteken kapja kézhez a döntést, illetve a határozatot, amelyben előírják, hogy mikor kell elhagynia a területet. A ZP-nek október 31-ig van érvényes engedélye.
   
A vitáról - mivel zárt ülésen tárgyalták - a jegyző nem közölhetett részleteket, de mint mondta, az elutasítás indokai pár napon belül felkerülnek az internetre. A ZP működési engedélyét a döntés nem érinti, így elköltözhet egy másik helyszínre - tudatta a jegyző.

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
romboló
2011. szeptember 24. 09:30
t.zp! nem demonstralni kellett volna, hanem egy szép kitömött borítékot juttatni apolgármesternek, ha nem tetszettek volna eszrevenni narancsos és még nagyon üres a zsebe, és a dolgok állása szerinz már csak szűk négy éve van degeszre tömésére,magyarul ezt elbasztad zp
Laikus érdeklődő
2011. szeptember 23. 11:05
A hozzászólásokból kiderül, hogy a kockafejű konzervatívok semmivel se jobbak mint a "liberális csőcselék". Sőt...
Combi
2011. szeptember 23. 10:13
Welcome to Iran.
Julio Salazar
2011. szeptember 23. 09:20
Nagyon helyes ! Egy drogelosztó hellyel kevesebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!