ZP: Nem volt hiába a tüntetés

2011. szeptember 23. 11:52

Bebizonyítottuk, hogy igenis szükség van a Zöld Pardonhoz hasonló profilú, biztonságos szórakozóhelyekre, és az is biztos, a Zöld Pardon tovább fog működni - írja pénteki hivatalos közleményében Kővári Zsuzsa, a szórakozóhely ügyvezetője.

2011. szeptember 23. 11:52

Hivatalos közleményt adott ki a Zöld Pardon, miután csütörtök este az újbudai képviselő-testület elutasította a szórakozóhely közterület-használati kérelmét. A Zöld Pardon blogján azt írja: „vitathatatlanul egy kisebbség erőltette rá akaratát a többségre, amelyhez Újbuda képviselőtestületének jelentős része – inkompetenciából vagy egyéb okokból – lelkesen asszisztált”.

Kővári Zsuzsa ügyvezető leszögezi: „biztosak vagyunk benne, hogy az a 110.000 aláírás - ebből a 9.377 XI. kerületi – és a 40.000-es tüntetés nem volt hiába”. „Bebizonyítottuk, hogy igenis szükség van a Zöld Pardonhoz hasonló profilú, biztonságos szórakozóhelyekre, és az is biztos, a Zöld Pardon tovább fog működni” - fogalmaz a közlemény. Kővári köszönetet mond támogatóinak, közönségének, és közli, a Zöld Pardon új helyszín után néz.

„Mivel a XI. kerületi önkormányzat részéről eddig csak informális sugalmazások történtek, várjuk a hivatalos helyszínjavaslatot. Nem félünk tőle, hogy nem lesz hová mennünk, mert vannak megkereséseink más kerületekből is” - teszi hozzá Kővári Zsuzsa, aki egyúttal a szeptember 30-i búcsúkoncertre invitálja a közönséget.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2011. szeptember 25. 16:37
Most már teljesen elbizonytalanodtam. A ZP most zavarja a lakosságot, vagy nem? A ZP.-ban be lehet-e rúgni, lehet-e drogozni fiatalkorúnak? A ZP. biztonságos hely minden szempontból? Mert: Ha nem zavar senkit a pléhzene, ha nem randalíroznak drogos kölykök az éjszakában, akik mindent összehánynak, összevizelnek, ráadásul vigyáznak a testi épségükre is, akkor végképp nem értem ezt a hercehurcát! Ha meg nem így van, akkor mit ér bármilyen döntés? A média meg futja a köröket, amíg világ, a világ.
meska
2011. szeptember 25. 16:26
Yshana, én meg tudod a szórakozásról beszélek, a kikapcsolódásról, meg a zenéről. Eszembe se jutott ezen a vonalon kommunistafasisztázni. Nektek még e nejlonszatyorról, sőt a hajszárítőról is Biszku és Kádár elvtárs jut eszetekbe. Egy bizonyos szempontból ez is szórakozás. 2011-ben egy történelemtanárnak pláne! :) :)
füst
2011. szeptember 24. 19:25
Jajjj, mi lesz most a méltán népszerű, egyben magas szinvonalú, fiatalokhoz szóló szórakoztatással? Istenem, istenem....
meska
2011. szeptember 24. 12:43
Aetius, menj tovább. Szórakozni is szánalmas. Sőt felesleges. Sőt. / csak azt tudnám, hogy a különféle testi adottságú barátokat-barátnőket hol lehet az ilyen helyek nélkül megismerni a te világodban. Még szerencse hogy ők meg a te gondolkodásmódodat sz...k le /ja, bocs: maximálisan! ;) /
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!