Orbán egyeztetett a hallgatókkal a felsőoktatási törvényről

2011. november 18. 14:49

A résztvevők szerint eredményes volt az egyeztetés.

2011. november 18. 14:49

A résztvevők szerint eredmény volt a felsőoktatási törvényről tartott egyeztetés Orbán Viktor kormányfőnél. Hoffmann Rózsa elmondta, abból az alkalomból tartották az „intellektuálisan izgalmas” megbeszélést, hogy finisébe érkezett a felsőoktatási törvénytervezet megalkotása, órákon belül benyújthatják azt a parlamentnek. Közölte: a tárgyaláson tisztázták a felmerült problémákat, reméli, hogy a törvény „azon viharai, amelyek az előző másfél évet jellemezték, ezzel elültek”.

Nagy Dávid, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnöke szerint nagyon jó, hogy a kormányfő első kézből hallhatta az érveiket. Kiemelte: garanciát kaptak arra, hogy már a javaslatok tervezése során figyelembe veszik a hallgatók érveit és indítványait. Csiszár Imre, a Doktoranduszok Országos Szövetségének főtitkára azt emelte ki, hogy javaslataik maradéktalanul bekerültek a felsőoktatási törvény tervezetébe.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jenggot
2011. november 18. 23:13
OV-ről csak ez jut eszembe!!! http://www.youtube.com/watch?v=YR5ApYxkU-U&feature=related
Gyurcsány Viktor
2011. november 18. 18:15
Most hallottam: - Mi az: Hoffman Rózsa áll a szakadék szélén? - Zuhanny' Rózsa!
jag3
2011. november 18. 15:52
2014: a Fidesz két új képviselő-jelöltje... :p
Locassen
2011. november 18. 15:11
... Tóth János, a TEK vezetője köszönetet mondott a hallgatóknak, hogy mind a rendezvény időtartama alatt, mind oda-, illetve visszaszállításuk során megfelelő magatartást tanúsítottak, így nem kellett a korábban kilátásba helyezett kényszerítő eszközök alkalmazásához folyamodni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!