Elállt a telekcserétől Blum

2011. december 16. 11:46

Joav Blum elállt a sukorói telekcserétől, helyreállhat az eredeti állapot, értelmét vesztette a per, amelyben ma hirdetnének ítéletet – írja a NOL.

2011. december 16. 11:46

Joav Blum elállt a sukorói telekcsere-szerződéstől – értesült a Népszabadság. Ma tartanak tárgyalást a perben, amelyben a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. a telekcsere-szerződés semmisségének megállapítását kezdeményezte, és amin ítélethirdetés is várható. Blum elállásával azonban a telekcsere-szerződés a PTK szerint megszűnt – olvasható a NOL-on.

A vagyonkezelő 2008-ban hetvenhektárnyi sukorói földterületet adott 1,08 milliárd értékben, Blum pedig Pest megyei gyümölcsösöket 787 millió forint értékben, valamint az értékkülönbözetet, 296 millió forintot. Blum a sukorói területen akarta létrehozni a King’s City szórakoztatókomplexumot.

Később büntetőeljárás indult az ügyben: eddig hét embert, köztük Gyurcsány Ferencet is meggyanúsították különböző bűncselekmények miatt. Az ügyészség 1,3 milliárdos vagyoni hátrányt feltételez.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Merlin
2011. december 18. 18:49
Tetves 1,3 milliárd miatt ekkora cirkuszt csinálni ! ? Egy lottó ötös is fizetett már négyszer ennyit, nem beszélve a kormány hülyeségekre költött milliárdjairól. Ezzel etették a népet, orbánnak ennyire tellett, röhej.
küllő
2011. december 18. 18:37
Ezek szerint az alcsúti géniusznak se kell beszámolnia kivel -és miért tárgyalt ez ügyben????
Roxan
2011. december 16. 18:28
Az okirat hamisítás nem köztörvényes és a hatalommal való visszaélés?
bookmark
2011. december 16. 13:10
Szerintem csak akkor semmis barmilyen per ha pert kezdemenyezo vonja vissza az allaspontjat. Ha valaki beperel valakit az alperes nem mondhatja azt, hogy o visszavon valamit es rogton vege a pernek. Ha igy lenne nem lennenek perek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!