Elhunyt Garas Dezső

2011. december 31. 12:42

Hosszan tartó betegség szombaton elhunyt Garas Dezső, a Nemzet Színésze. A színművészt a Nemzeti Színház saját halottjának tekinti.

2011. december 31. 12:42

Hetvenhét éves korában, hosszan tartó betegség után elhunyt Garas Dezső Kossuth-díjas színművész, a Nemzet Színésze, a Nemzeti Színház társulatának tagja pénteken - közölte a színész családja és a Nemzeti Színház az MTI-vel.

Garas Dezsőt a Nemzeti Színház saját halottjának tekinti. Búcsúztatásáról később intézkednek.A Nemzeti Színház igazgatója, Alföldi Róbert, akit mélyen érintett Garas Dezső halálhíre, az MTI megkeresésére nem kívánt nyilatkozni.

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hardrada
2012. január 02. 04:09
Ismét egy topik, amit olvasva a hányinger kerülget. ("Buci ügy óta emberként nem tartható számon." - 18 lájk, csak hogy a legpenetránsabbat említsem, stb.) Gratulálok srácok. Garas Dezső nyugodjon békében!
Soma
2012. január 01. 22:49
Isten nyugosztalja.
antioxi
2012. január 01. 22:20
Nyugodjék békében Garazs Dezső szinművész úr! Hiányozni fog.
slomovicz
2012. január 01. 21:52
Nyugodjék békében. Kitünő magyar szinész volt. Ilyenkor nem árt arra emlékezni, hogy az egész életünkben- talán összesen hetven nyarat élünk meg. Mi akik még itt maradtunk- nincs jogunk más fölött itélkezni!Mert! Rövidesen mi is - sorra kerülünk! Kéretlen tanács: Ne tegyél másnak olyat, ami neked is rosszul esne. Becsülj meg minden napot, az életedben mert nem sok van- és hamar leketyeg. Csak esetleg - hetven nyár! Boldog Újévet és jóegészséget minden jóakaratú embernek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!