Operában ünneplik az Alaptörvényt

2011. december 27. 16:57

Nem nyilvános gálaestet tartanak az Operaházban az új Alaptörvény tiszteletére január 2-án.

2011. december 27. 16:57

A január 2-án 20 órakor kezdődő rendezvényre állami vezetőket, közéleti szereplőket, valamint operarajongókat hívott meg az Operaház, a 13 millió forintos költségét az állam biztosítja. A gálaest nem sajtónyilvános.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Faqtya ezredes
2011. december 28. 17:40
Végre nem cselédtramplik, gomboszsidok, neveletlen proli parkett-táncosok bűzölögnek az Operaházunkban.
tutturuttu
2011. december 28. 17:27
Csak úgy cim nélkül! Hé,Ti hitvány urak! Simlis jogászok! Hát meddig lehet még szemétkedni néktek? Ugyan mit gondoltok,meddig tűr még e nép, Hiszen elveszitek szinte már mindenét! Az elődeitek sem voltak angyalok, De hozzátok,csak piti tyúktolvajok! Majd mind a "vörösöktől" kaptatok diplomát, Igy nektek sem nehéz eladni a hazát! Azok negyven évig szivták vérünket, Ti meg 18 hónap alatt hozzátok végünket? Volt 8 évetek szót fosni,mesélni, De a népnek lassan nincs miből élni! Mára millióan vannak munka nélkül, De ez a szám napról napra bővül! Aki még dolgozik,az se sokra halad, Fizetéséből semmi se marad! Biztos nem volna akkora már a szátok, Ha néha a piacokra ,a nép közzé járnátok! Hisz 18 havi kontárkodásotokat látva, Gyorsan elhúzhatnátok,van hely a kukákban! Létminimum alatt milliók tengődnek, Mig zsebetekben a milliók gyűlnek! Hát mit csináltatok őseitek országából , De majd kiráz benneteket a nép a gatyából! Hisz tanultátok,hogy a sok száz év alatt, A szegény népnek alig-alig maradt! Doktorok lettetek,igy tudhattátok, S most igazságról szóltok,becstelen jogászok! Az elmult 18 hónapban is hazudtatok sokat, Ráadásul trónra ültettétek lüke"bajnok"urat. Ezt nem én mondom,hisz nem oly régen, Ő állitotta magáról a Hazug TV-ben Igy aztán kibővült,nagy lett az"Orbánság", A sok államtitkár,miniszter s a Rokonság! Vannak épp elegen benn a kabinetben, Erre mondták régen"kutya van a kertben"! Elég rég kezdődött ORszágBÁNja munkássága, A Média törvény, az alkotmány lett a fő találmánya! A 2/3-dal őszerinte szabad kezet kapott, De népünk,még sose volt ilyen szorongatott! Figyeljetek ide ujdonsült rokonok! A nép az nem felejt,csak tűr és acsarog, Sorait rendezi okosan és csendben, De nem lesz már helyetek az új parlamentben! Hisz felnőtt egy nemzedék,s itt áll munka nélkül, A sok szegény nyugdijas az éhségtől szédül! Ha beteg a gyerek,tudsz még gyógyszert venni? Tudsz fűtést,villanyt netán hitelt fizetni? Most lett csak igazán gyarmat Magyarország, Mert a törvényeket gazemberek hozzák! Miért kell uszitani itthon s idegenben? Hisz mi csak élni szeretnénk,békességben csendben! Örülhettek hogy még nyugton vagyunk, De ha már nem lesztek ,igy imádkozunk: Ments meg Uram minket Orbántól,Lázártól, Álszent Semjéntől,Schmittől,köteles Kövértől...
dönci4
2011. december 28. 16:22
Nem elég, hogy ezt a szar tákolmányt megünneplik, még mi is fizetjük. Van itt pénz minden szarra. Ideje lenne visszasírni a Nokiás dobozokat.
Gombóc XVI. Artúr
2011. december 28. 12:49
Nyilván a koronázásra is most kerül sor és azt a gonosz liberális média nem megfelelő módon tálalná...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!