Folyamatban a végtörlesztés feldolgozása

2012. január 03. 20:45

A végtörlesztéshez szükséges fedezetigazolást január végéig kell bemutatni az eredeti hitelt nyújtó banknál – hangzott el a Kossuth rádióban.

2012. január 03. 20:45

A Bankszövetség bejelentette, hogy a benyújtott forinthitel-kérelmeket még ebben a hónapban elbírálják. A végtörlesztéshez szükséges fedezetigazolást, vagy a banki kötelezettségvállalási nyilatkozatot január végéig kell bemutatni az eredeti, deviza alapú hitelt nyújtó banknál.

A kormány és a Bankszövetség közötti megállapodás részeként meghosszabbítják az árfolyamgát lehetőségét, és lehetővé válik majd a kilencvennapos késedelembe esett hitelesek kölcsöneinek forintosítása, illetve a tartozás egynegyedének elengedése is. Január végére készülnek el azok a javaslatok, amelyek a kis- és közepes vállalkozások számára a hitelezés élénkítését szolgálják majd.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2012. január 03. 21:33
Lehet a kormányt (még joggal is) szidni, de tény: ők legalább folyamatosan tesznek azért, hogy megoldják a devizakitettséget. Az MSZP pedig mit csinált azon kívül, hogy ránkzúdította a CHF-hiteleket? Semmit. Na ezért sem fognak ők többet nyerni. Mert empátia bennük csak a munkakerülők és a nyugdíjasok felé van. Köszönjük a törődést, Fidesz! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!