Közkegyelmet adna a kormány

2012. január 05. 11:36

A kabinet azt javasolja, hogy kapjanak közkegyelmet azok, akik ellen eljárás indult a december 23-i Országház körüli akciók miatt.

2012. január 05. 11:36

Giró-Szász András kormányszóvivő csütörtöki sajtótájékoztatóján közölte: a kormány azt tartja méltányosnak, hogy azok, akik részt vettek tavaly december 23-án az LMP által szervezett, Országház körüli akciókban, és büntetőeljárás indult ellenük, részesüljenek közkegyelemben. A kabinet ezért kezdeményezi az Országgyűlésnél, gyakoroljon közkegyelmet az esetükben.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2012. január 05. 17:46
Gombóc XVI. Artúr figyelmébe: amit a siratófalnál, vagy a Kába kőnél nem tehetne,az a Hósök Terén se illik tenni.
ZolieM
2012. január 05. 16:49
Szegények, így nem mártírkodhatnak :P
radical
2012. január 05. 15:43
Normális ez az idióta Viktor meg a kormánya? Döbbenet!!!Hát mi folyik ebben az országban???Vagy ez is Imf megállapodás egy része? Kesztyüskézzel bánni ezzel a balliberális csürhével,milyen rövidlátó alkalmatlan politikai vezetés ez! Fordítva láttuk mit kaptunk 2006-ban! Ha Viktor így folytatja és lefekszik a liberálisoknak akkor még a fejére is fognak szarni! És ne adja Isten tényleg megágyaz a komcsiknak.
sky.net
2012. január 05. 15:03
pedig hogy tele akarták sápítozni a világsajtót, hogy őket hogy megverték, már megvolt a 100 oldalas jelentés hogy mit sírnak brüxelben az emberi jogi bizottság elé ... a szörnyű fasizálódó diktatúra hogy rátámadt az védtelen demokrata tömegre most meg nincs semmi legalább egy kilőtt kerékpár macskaszem lenne , vagy egy icipici kék folt, könnygáz amit lehet mutogatni...de csak a nagy lófasz van meg közkegyelem nameg persze szentmihályi papát és feleségét tépik kínjukban ... dehát az demokrácia része az nem tartozik brüsszelre...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!