Koncertek az államadósság ellen

2012. február 16. 08:24

Ismert hazai zenészek lépnek fel vasárnap Budapesten és Győrben az Összefogás Koncerten, melynek bevételét az államadósság csökkentésére fordítják.

2012. február 16. 08:24

A programok vasárnap délután kezdődnek a Papp László Budapest Sportarénában és a győri sportcsarnokban. Az esemény fővédnöke Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke. A zenészek ingyen lépnek fel, este közös örömzene lesz mindkét színpadon – mondta a Kossuth Rádiónak Bársony Bálint zenei szervező.

Fellép többek között Caramel, a Király testvérek és Tóth Vera. Budapesten Mystery Gang, Győrben Szikora Róbert koncert zárja a napot. A szervezők 10 millió forint körüli bevételre számítanak, mely összeg az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2012. február 16. 11:54
Imádkozni is fognak az államadósság csökkentésért? Aztán Kerényi megfestethetné...
rogananti
2012. február 16. 11:35
Ezek a nemes együttesek különben kibérelhetők, bármilyen eseményre! Születésnap, esküvő stb. JA, és számla nélkül olcsóbb!
Pirosz-szka
2012. február 16. 10:45
Így van: az a kategória, amely engem nem is érdekel.
Erik a Narancs
2012. február 16. 09:43
Ahol milliardok vannak felcsuti fociakademiakra, fradikakra es egyeb marhasagokra... ott ne kurnyicsaljanak mastol penzt "allamadossag ellen".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!