Tavaszi hadjáratot indít a Népszava

2012. február 28. 14:53

Tavaszi hadjáratot indít a Népszava, melynek keretében három humorista járja majd be az országot, hogy kabaréműsora után az ország helyzetéről beszélgessen. Farkasházy Tivadar, Selmeczi Tibor és Varga Ferenc József március 8-án, Miskolcon kezdik roadshowjukat.

2012. február 28. 14:53

Gyorsnaszáddal a jéghegynek címmel politikai-közéleti kabaréval országos roadshow-ra indul a Népszava Klub – írja a Kreatív Online. Farkasházy Tivadar, Selmeczi Tibor és Varga Ferenc József márciusban és áprilisban összesen kilenc vidéki és budapesti előadáson szórakoztatják a lap olvasótáborát, illetve más érdeklődőket. A humoristák a kabarék után beszélgetésre várják a közönséget azzal a céllal, hogy felhívják az emberek figyelmét a saját és országuk helyzetére.

„Ha szeretné kinevetni hétköznapjait, a feje tetejére állított múltat és jelent, ha nem talál haza, mert már megint átkeresztelték az utcát, ahol lakott. Ha rosszabbul él, mint négy éve, ha jobban él, mint négy éve, ha él egyáltalán. Ha úgy érzi, már minden narancsbőrt lehúztak magáról, ha tele a hócipője az ájtatos párttitkárokkal, a népért aggódó milliárdosokkal és hogy már kukázni sem lehet, jöjjön el megnézni előadásunkat” – olvasható az esemény online hirdetésében.

A Népszava első ilyen rendezvénye már lezajlott Harkányban, a roadshow azonban hivatalosan csak március 8-án, Miskolcon indul.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!