Mesterházy: A 12 pont nem menne át Simicska cenzúráján

2012. március 13. 21:52

Mesterházy szerint Magyarországon nem szabad a magyar sajtó, és bár egyelőre még nem üldöznek, nem lőnek le újságírókat, nem független a média.

2012. március 13. 21:52

Az MSZP elnöke a Szabad Sajtó Alapítvány 19. Szabad Sajtó Díjának átadóján arról beszélt, hogy ma a 12 pontnak Simicska Lajos, Nyerges Zsolt és Szalai Annamária cenzúráján kéne átjutnia, s a Fidesznek legfeljebb két és fél pont tetszene: a nemzeti őrsereg (ami szerinte ma a TEK lenne), az évenkénti országgyűlés Pesten és az unió Erdéllyel. Mesterházy szerint Magyarországon nem szabad a magyar sajtó, és bár egyelőre még nem üldöznek, nem lőnek le újságírókat, nem független a média.

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feyszáll
2012. március 16. 00:35
Házmesteriek meg az én cenzurámon nem mennek át. Nem akarsz elballagni a kurva anyádba kapálni? Itt a tavaszi munkák ideje, tróger szélhámos.
kispufi
2012. március 15. 22:09
Attila, ha már lövés, ugyan '89 óta melyik kormány alatt vol olyan, hogy a hatalom részéről lőttek is? Bájos, ahogy az akasztott ember házában épp az otthoniak beszélnek kötélről.
Antigoné
2012. március 15. 22:08
Elveszett már a szavak jelentése. Most ott tartunk, hogy ez a balfék már nem tud nagyobbat mondani, mint lövetés stb. és a saját szavai fordulnak ellene. De arra is oktondi - hogy finom legyek -, hogy ezt észrevegye.
nyoooc
2012. március 15. 22:08
Ha valaki, akkor Mesterházy csak tudhatja! Ld. Gréczy esete a Népszavával...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!