Szerdától a Music FM szól a Juventus helyén

2012. március 06. 13:23

Szerdán indul a Music FM a Juventus rádió 89.5 MHz-es budapesti regionális frekvenciáján, a stúdiót már kedden megnyitják. Az új adó műsoraiban sok ismerős hangot fedezhetnek majd fel a hallgatók.

2012. március 06. 13:23

A Juventus rádió helyén, az FM 89.5 MHz-es budapesti regionális frekvencián indul szerdán a Music Fm – írja az Index. A Prodo Voice Zrt. által megnyert állomáson induló új rádióhoz a korábban a Juventus reggeli műsorában hallható Pordán Petra, a RiseFM-től érkezett Mák Kata, a Rádió 1-től átigazolt Harsányi Levente és Cooky, valamint Hajdú Steve, az RTL Klubnál is dolgozó színész – közölte a portál a rádió hivatalos Facebook-oldala alapján. A városszerte kihelyezett óriásplakátokról kiderül: a csatorna szlogenje a „legjobb arcok, legütősebb zenék, legtrendibb újdonságok” lesz.

A Prodo Voice Studio Zrt. által üzemeltetett zenei csatorna az ország legnagyobb körzeti kereskedelmi frekvenciájával rendelkezik: a száz kilométeres vételkörzetben 3,3 millió hallgatóhoz jut el – mondta Kiss Anikó vezérigazgató. A rádiónak – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa által kiírt pályázatnak megfelelően – 65 százalékban kell zenei tartalmakat sugároznia, ezen belül 42 százalékban magyar zenét. A csatornának emellett közszolgálati tartalmakat is közvetítenie kell, ezt a délután kettő és öt óra közötti Délutáni roadshow című műsorával teljesíti. Hétvégén magazinműsorokkal várják a hallgatókat.

A Juventus a budapesti Rádió1 helyén, a 103.9-es frekvencián folytatja tovább.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A.Barbara
2012. március 26. 14:40
Remélem nem lesz hosszúéletű a Music Fm, én személy szerint e mellett voksolok. Személyes bosszúságom kötődik hozzásjuk, de mivel feljelenteni nincs módom őket, legalábbis jelenlegi tudomásom szerint , így csak ilyen módon tuok szót emelni ellenük, s kívánni mihamarabbi megszűnésüket. Remélem pár hónap, vagy maximum egy-két év, s vége lesz a csatornának, de remélem a 2 ével már sokat mondtam. Nehezen tudok kijönni sajnos abból amit nekem okoztak, ha nem is anyagi , de lelki kár...emiatt sem tudom őket sajnos feljelenteni, de szívem szerint megtenném, ha lehetne.... illetve szívatásuk révén anyagi károm az lesz majd sajnos, ha nem is közvetlen , de közvetett módon. Én személy szerint megszűnésük mellett drukkolok, remélem ez mihamarabb így is lesz!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!