Tarlós István: Bozsik Yvette-et megfélemlítették

2012. március 20. 21:31

A főpolgármester álláspontja szerint megfélemlítették Bozsik Yvette-et, aki emiatt nem veszi át a Trafó Kortárs Művészetek Háza irányítását.

2012. március 20. 21:31

Tarlós István az InfoRádió Aréna című műsorában kedd este úgy fogalmazott: nincs oka nem gyanakodni, hogy a Kossuth-díjas táncművészt, koreográfust „egy bizonyos, önmagát liberálisnak nevező gondolkodói kör részéről olyan brutális és nemtelen támadások érték, hogy azt mondta: neki a családi élete, a gyerekei többet érnek annál, mint hogy kikészüljön”. Bozsik Yvette levelére hivatkozva megjegyezte: a művészt „kicsinálták”, mielőtt elfoglalhatta volna hivatalát.

 
A városvezető közölte, hogy az intézmény vezetői posztjára szinte azonnal új pályázatot kell kiírni.
 

Összesen 282 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orion
2012. március 21. 10:56
http://szinhaz.hu/budapest/45144-bozsik-yvette-kozlemenye-valoban-lemond-a-traforol
Soma
2012. március 21. 09:54
Manapság tisztességes embert nem sok helyre neveznek ki. Bármilyen "rendszerben". A liberálisok meg meghúzzák magukat, mert a liberalizmus álcáját felöltött fasiszták mindenre képesek.
Autofocus
2012. március 21. 09:54
Mindezek után ha volna Tarlósnak csepp humorérzéke, két, a civil közegben vitathatatlanul járatos szakember jelölése közül választana a Trafó élére: az egyik Zagyva György Gyula (aki a "Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom országos elnökeként és a Magyar Jelen újságírójaként elsősorban a civil világban vállal kiemelkedő szerepet" a Jobbik honlapjának képviselő ismertetője szerint), a másik (hogy ne érhesse politikai elfogultság) ki más lehetne mint a Trafónak is helyet adó városrész jó ismerője, a gyakorlati szociológia és tömegkultúra megkerülhetetlen ikonja, Dopeman lenne, persze feltéve ha az Alternatív Köztársasági Elnök Úr tisztségével nem összeférhetetlen az intézményvezetés a Negyedik Köztársaság (árnyék)alkotmányma alapján.
pic
2012. március 21. 09:47
Ez a bagázs hogy meri egyáltalán a liberális szót magára aggatni, mikor minden megnyilvánulásuk színtiszta kirekesztés. Aki nem velük van az hülye, tehetségtelen, rasszista, fasiszta trapista Orbánbérenc stb. Micsoda liberális szavak ó Istenem!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!