Egykori Malév-dolgozóknak tartanak állásbörzét

2012. április 06. 08:31

A XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata állásbörzével egybekötött információs napot szervez. A Malév és a repülőtér mintegy tízezer embernek adott munkát, ebből ötezren a környező településeken élnek.

2012. április 06. 08:31

A Malév Zrt. megszűnéséhez kapcsolódó létszámleépítések miatt munkanélkülivé váló emberek tájékoztatását és gondjaik megoldását segítő, állásbörzével egybekötött információs napot szervez Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata – nyilatkozta a Napi Gazdaság pénteki számában Ughy Attila polgármester.

A kerület egyelőre számításokat végez, hogy milyen pénzügyi hatással jár a Malév leállása. Az álláskeresőknek sokszínű palettát kínálnak, egyrészt helyi lehetőségeket, másrészt azokat segítenék, akik esetleg cégalapításon gondolkodnak - írta a lap. A Malév és a repülőtér mintegy tízezer embernek adott munkát, ebből ötezren a környező településeken élnek.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2012. április 06. 09:13
Mire ez a nagy sejehuja? Itt a közmunka, 47 ezerből meg lehet élni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!