Petíció indult az új tévémacik ellen

2012. április 16. 08:40

Az új tévémacik ellen alakult tiltakozó Facebook-csoport, amely most petíciót is indított az interneten. A kezdeményezéshez csatlakozók az új lány-fiú macipáros helyett a régi TV Macit és Paprika Jancsit követelik vissza.

2012. április 16. 08:40

Nem adjuk a TV Macinkat címmel indult petíció a peticiok.com oldalon. A kezdeményezés mögött a hasonló című Facebook-csoport áll, amelynek célja, hogy „a régi, sokak által ismert és szeretett TV Maci és hű társa, Paprika Jancsi visszakapják helyüket és arcukat”. A petíciót eddig 172-en írták alá, a Facebook-oldalt csaknem 3500-an lájkolták.

A peticio.comon közölt levelet Dobos Menyhértnek, a Duna Televízió vezérigazgatójának címezték. „Meglepődve tapasztaltuk, hogy mindenki gyermekkorának hősét, a TV Macit és hű társát, Paprika Jancsit lecserélték. Azonban, mivel Önök közfeladatot látnak el közpénzen,  kötelességünk figyelembe venni a nézők akaratát. Önök sajnos – saját bevallásuk szerint – tesztvetítéseket sem szerveztek, így utólag kell korrigálniuk a téves döntésüket a nézői visszajelzések alapján” írják. A tiltakozók intenek arra is: „ne felejtsék, hogy Önök vannak értünk és nem mi Önökért, ezért kötelességük figyelembe venni a nézők akaratát, és újra képernyőre venni a minden gyermek és felnőtt által szeretett Tv Macit!”

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kicsi bors
2012. április 16. 16:21
Érdemes megnézni a közmédia oldalt Facebook-n! https://www.facebook.com/kozmedia Teljesen szét offolták a tiltakozók :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!