Pénteken részlegesen megnyit a Zöld Pardon

2012. május 25. 17:11

Péntek este hét órakor részlegesen megnyílik a Zöld Pardon és a külön tagsági kártyával látogatható Szeparé Újbudán.

2012. május 25. 17:11

Péntek este hét órakor részlegesen megnyílik a Zöld Pardon és a külön tagsági kártyával látogatható Szeparé Újbudán. Mivel még nincs meg valamennyi szükséges engedély, csak ezer-ezer főt engednek be a két területre. Az első este a Szabó Balázs Bandája ad koncertet, május 26-án nyolc órától a Stereomilk pop-rock zenekar, 27-én a Bikini lép fel - olvasható a szórakozóhely weboldalán.

A Zöld Pardon bejegyzése „fél sikernek” nevezi a nyitást, valamint kitér arra is, hogy még várnak az ügyben eljáró V. kerületi önkormányzat döntésére, az 1000 fő feletti beengedéshez szükséges zenés rendezvénytartási engedélyeztetési eljárás eredményére. „Reményeink szerint nemsokára ennek is birtokában leszünk, de a megszerzéséig, az átmeneti időszakban a 2-szer 1000 fős vendégszámra szigorúan figyelnünk kell” – olvasható a zoldpardon.blog.hu-n.

Az eredeti tervek szerint április 20-án nyitott volna a szórakozóhely, ám akkor az eljáró önkormányzat a ZP rendezvénytartáshoz szükséges szakhatósági engedélyei közül egyet nem adott meg, a hely konténereinek használatbavételét pedig határozatban megtiltotta.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. május 25. 20:53
http://slagermuzeum.network.hu/video/pere_janos/pere_janos_pardon_pardon_szenyora
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!