Visszautasította Lunacek kijelentését a médiatanács

2012. június 13. 08:21

Közleményben utasította vissza a médiatanács Ulrike Lunacek európai parlamenti képviselő kijelentését, amely szerint a hatóság nem indokolta érdemben panasza ügyében született döntését. Lunacek Bayer Zsolt becsmérlő megjegyzései miatt fordult a hatósághoz.

2012. június 13. 08:21

Közleményben utasította vissza a médiatanács Ulrike Lunacek európai parlamenti képviselő kijelentését, amely szerint a hatóság nem indokolta érdemben a panasza ügyében született döntését. Ulrike Lunacek azért fordult panasszal a médiatanácshoz, mert Bayer Zsolt újságíró „agyament, ótvar, hazug idiótának” nevezte őt az Echo TV február 10-ei, Korrektúra című műsorában. A hatóság úgy döntött, nem illetékes a beadvány ügyében – erről tájékoztatta is az osztrák Zöldek politikusát.

„A médiatanács határozottan visszautasítja Ulrike Lunacek európai parlamenti képviselő kijelentését, amely szerint a hatóság jogsértést követett volna el azzal, hogy nem indokolta érdemben döntését. A képviselőasszony állításával szemben az igazság az, hogy a médiatanács minden eljárási és egyéb kötelezettségének eleget tett” – tudatta a hatóság az MTI-vel.

A közleményből kiderül, hogy a médiatanács a határozatot, amelyet kézbesített Ulrike Lunaceknek, hétoldalas indokolással látta el. A határozat és indoklása elolvasható a médiatanács honlapján.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2012. június 15. 08:34
Neked Kanadában sikerült gyökeret verned?
Hajdú Sógor
2012. június 15. 08:33
Ulrike... nomen est omen.
Krupp Skya
2012. június 15. 08:33
Ulrike Lunacek ha Punacsekk lenne nem utasitanák vissza.
Dr. Orvos
2012. június 15. 01:41
Bizony, jobban megválogathatta volna a szavait Bayer. Pl. mondhatta volna, hogy egy utolsó politikai k--va a drága Lunacek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!