Így lehet a kereskedelmi tévék feketelistájára kerülni

2012. július 05. 15:20

A konkurenciához való átpártolás és a pereskedés a leggyakoribb oka, hogy a kereskedelmi csatornák nem teszik képernyőre egymás arcait. Eltekintve persze néhány botrányszagú sztoritól – írja az Origo.

2012. július 05. 15:20

A legellenségesebb viszony talán az RTL Klub és egykori kreatív igazgatója, Árpa Attila között alakult ki, mivel Árpa a csatornáról írt könyvében számos kényes – és az RTL szerint valótlan – dolgot is leírt, valamint Facebook-oldalán is rendszeresen becsmérli volt munkahelyét.

Ugyanakkor az RTL Klubnak és a TV2-nek is megvannak az arcai, akik a másik adón általában nem jelennek meg. Kivéve persze, ha valami rosszat csinálnak. Nem meglepő, hogy az RTL-es Stohllal hosszan foglalkozott a TV2, de a TV2 Damu ügye is gyakran megjelent az RTL-en – mondta egy médiaszakember.

Kolosi Péter, az RTL programigazgatója az Origónak elmondta: bizonyos idő után megteheti, hogy képernyőre teszi a konkurens csatorna tehetségkutatóján befutott énekeseket, mivel néhány év elteltével ők már nem számítanak a TV2 arcainak. Sokkal inkább megharagszanak viszont a hűtlenül lelépő, vagy pénzügyi követeléssel fellépő kollégáikra, akik számára nincs visszatérés.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!