Sukoró-ügy: nem vallottak Gyurcsányra a külföldi befektetők

2012. július 09. 09:18

A Népszava birtokába került dokumentumok szerint egyik külföldi befektető sem vallott Gyurcsány Ferencre a Sukoró-üggyel kapcsolatban.

2012. július 09. 09:18

A Sukoróra tervezett King's City kaszinóprojekt egyik külföldi befektetője sem vallott Gyurcsány Ferencre. Joav Blum, Ronald S. Lauder, Fred H. Langhammer és Itzhak Fisher vallomása szerint a volt kormányfő nem adott konkrét utasítást sem a telekcserével, sem a beruházással kapcsolatban a 2008 májusi találkozón, csak elvi támogatásáról biztosította a projektet – derül ki a Népszava birtokába került tanúvallomásokból.

A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali visszaéléssel gyanúsítja Gyurcsány Ferencet a Sukoró-üggyel összefüggésben, mivel szerintük a volt miniszterelnök túllépte hatáskörét, a projekt támogatása részéről pedig az „utasítás jellegét mutatta”.

A Népszava megjegyzi, hogy az ügyészség arra nem volt kíváncsi, hogy Orbán Viktorral miről tárgyaltak a befektetők, hiszen a jelenlegi miniszterelnök is többször találkozott Lau­derrel.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2012. július 09. 16:58
Az fel sem merül senkiben, hogy netán nem volt mire "rávallani"? Hol itt az ártatlanság vélelme, skacok? :) Főleg az eddigi nagy-nagy erőlködések után, amivel úgy jártatok, mint az öreg székely nagyot mondó fia! :)
keszi
2012. július 09. 14:01
Ezek a "külföldi befektetők" gazemberek, nem hülyék! Naná, hogy nem vallottak Gyurcsányra!
Biomechanoid
2012. július 09. 13:29
Joav Blum egy huszonéves zsidó kölyök. Honnan a faszból lenne neki pár milliárdja? Egyszerű stróman, Gyurcsányék strómanja.
Omega2010
2012. július 09. 12:28
Jól van, ez a lufi is kipukkant. A felcsúti mocsok lopásait kellene most már vizsgálgatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!