Zalatnay Sarolta ügyvédje egy forintért vette meg a Neo FM-et?

2012. július 11. 10:15

Medveczky Mihály, a korábban Zalatnay Saroltát képviselő ügyvéd az ügyvezetője a Neo FM-et birtokló FM1 Zrt.-t megvásároló Dr. M-Média Kft.-nek - írja a Blikk, hozzátéve: tudomásuk szerint a vállalatot amerikai befektetők is támogatják.

2012. július 11. 10:15

A Kreatív információi szerint a 2011 szeptemberében létrehozott, a Dózsa György útra bejegyzett Dr. M-Media Kft. ügyvezetői Medveczky Mihály ügyvéd, valamint unokatestvére, Ladislav Medveczky. A cég főtevékenységeként a „médiareklámot” nevezte meg, tulajdonosa pedig a Ladislav Medveczkyhez köthető M-World nevű vállalkozás. A Népszabadság úgy tudja: a Kft. egy forintért vásárolta meg a részvényeket és mögötte amerikai befektetők állhatnak.

A céget 2011. szeptember 28-án jegyezték be, jegyzett tőkéje félmillió forint. A lap értesülései szerint az új tulajdonos kifizetné az adósságokat és folytatná a Neo FM működtetését, annak ellenére, hogy a médiahatóság már visszavonta a csatorna műsorszolgáltatási engedélyét.

Medveczky először készségesen nyilatkozott a Blikknek a vállalat jövőjével kapcsolatban, később azonban nem engedélyezte szavai közlését.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!