Elbúcsúztatták Zwack Pétert

2012. augusztus 22. 14:04

Az augusztus 5-én elhunyt üzletember és politikus gyászmiséjét a Bazilikában tartották.

2012. augusztus 22. 14:04

A szertartáson részt vett Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes és Bajnai Gordon korábbi kormányfő is.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huttinger
2012. augusztus 23. 00:01
Ezt a tetű bandát aki egy ember halálából ezt csinálja......igen a zsidó Zwack Péter katolikus volt!
Big Chris
2012. augusztus 22. 21:06
Valaki aki jóban van morzsettivel szóljon neki, hogy ha velem akar beszélni, jobban kell igyekeznie, mert sajnos szűrő alá került. :D
Senki Alfonz
2012. augusztus 22. 20:51
Nem akarok a mélyen - legalább térdig - vallásos keresztény vagy keresztyén hozzászólók megjegyzéseibe belemerülni, de szerény tudásom szerint a római katolikus anyaszentegyház nem engedi a válást (Unicum bácsinak volt több is) és egyes helyeken (pl. Ausztriában)a hamvasztást!!! Vagy vannak itt is az azonosak között azonosabbak is??? Primus inter pares?? És ha igen, akkor lehet valaki többszörösen (időben és nem térben értve!!) szűz?? Katolikus hívő bácsik és nénik tessenek engem felhomályosítani!!!
korona
2012. augusztus 22. 18:43
Bocsánat! Utólag tudtam meg, hogy Zwack Péter SZIGORÚ katolikus nevelésben részesült és egész élete alatt hithű katolikus volt. Nyugodjon békében. ------------------------------------------
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!