Megütötte az Újszínház főrendezőjét Derzsi János

2012. augusztus 30. 09:08

Megütötte Pozsgai Zsoltot, az Újszínház főrendezőjét Derzsi János színművész, aki a napokban hagyta el a színházat – írta csütörtöki számában a Blikk. Szerdán, a részben az Újszínház ellen szóló tüntetés után az Antifasiszták Szövetségének elnökét is megütötték.

2012. augusztus 30. 09:08

Megütötte Pozsgai Zsoltot, az Újszínház főrendezőjét Derzsi János színművész, aki a napokban hagyta el a színházat – írta csütörtöki számában a Blikk. A lap szerint a főrendező egy időre az eszméletét is elvesztette, kórházban látleletet vetetett és feljelentést tett a rendőrségen.

A cikk alapján a konfliktust Pozsgai Zsolt azon nyilatkozata okozta, amelyben azt mondta Derzsi János felmondásával kapcsolatban, hogy mivel egy utazó színházban játszik, nem tudnak vele együtt dolgozni, fizetés nélküli szabadságot ajánlottak fel neki. A nyilatkozatban megköszönte Derzsi Jánosnak azokat az információkat, amelyeket az új vezetésnek adott a régiről – olvasható a Blikkben. A lap kereste Derzsi Jánost is, aki nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Szintén szerdán Ne végy jegyet a gyűlöletre! felszólítással tartott tüntetést több antifasiszta szervezet a fővárosi Deák téren. A civilek azért demonstráltak, mert „megelégelték, hogy a kormány hagyja a szélsőjobboldaliság terjedését, tétlenül nézi a Magyar Gárda egyre gyakoribb akcióit, és az Új Színház eszmeiségét még állami pénzből támogatja is – fogalmazott a Népszava. A megmozdulást követően az egyedül távozó Hanti Vilmost, a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének (MEASZ) elnökét egy 15-20 fős csoport állította meg, majd egyikük ököllel arcon is ütötte. Úgy éreztem, meg akarnak lincselni” nyilatkozta a lapnak a kórházban az elnök.

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunde04
2012. augusztus 30. 14:58
"MEASZ elnökét egy 15-20 fős csoport állította meg, majd egyikük ököllel arcon is ütötte. „Úgy éreztem, meg akarnak lincselni” – nyilatkozta a lapnak a kórházban az elnök." ja, a múltkor dánielpétert is állítólag megpofozták és kórházba került. oszt a rendőrség közleményében cáfolta és azt mondták, h rosszul volt azért volt kórházban.
chicano
2012. augusztus 30. 12:29
Azért ebben a nyirkai jóslatban van valami. Pont olyan mintha imres irta volna.
chicano
2012. augusztus 30. 12:11
Minden tiszteletem Orbán Viktor Magyarországának, Pintér Sándor keménységének, és Tarlós istván lojalitásának.Csak sikerül egy polgárháborút kirobbantani,kókler idióta majmok.
birkakaka
2012. augusztus 30. 11:49
Tegnap írtam, hogy nem elvi kérdés merült fel ennél az embernél hanem pénz és szereposztásbeli vita.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!