Pozsgai: Derzsi félreértette a nyilatkozatomat

2012. augusztus 31. 12:17

Rendőrségi feljelentést tett az őt megütő Derzsi János ellen az Újszínház főrendezője. Pozsgai Zsolt a Népszavának azt mondta, bármikor leülne a színésszel megbeszélni a történteket.

2012. augusztus 31. 12:17

Nem haragszom Derzsi Jánosra, mert nem az ő ütése volt ez a pofon, hanem azoké, akik az Újszínház ellen dolgoznak már hosszú ideje – nyilatkozta a Népszavának a színház főrendezője, akit csütörtökön ütött meg a társulattól távozó színész. Pozsgai Zsolt a lapnak elmondta, írt egy sms-t Derzsinek, hogy bármikor leül vele megbeszélni a történteket. „Természetesen rendőrségi feljelentést tettem, hiszen nyolc napon túl gyógyuló sérülésről van szó” – közölte Pozsgai, aki határozottan kijelentette, érzéseitől függetlenek a jogi lépései.

A főrendező úgy véli, Derzsi János félreértette nyilatkozatát, miszerint köszönetet mondott volna azért, mert információkat szolgáltatott számukra a régi vezetésről. Pozsgai úgy véli, a színész mondatait úgy értelmezte, hogy spicliséggel vádolta meg, holott pusztán őszinte hálájának adott hangot, amiért a színész azon 2-3 művész közé tartozott, akik kezdettől fogva együttműködtek velük.

Derzsi János nem nyilatkozott a lapnak az ügyről.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huttinger
2012. augusztus 31. 23:13
""""Nem haragszom Derzsi Jánosra, mert nem az ő ütése volt ez a pofon, hanem azoké, akik az Újszínház ellen dolgoznak már hosszú ideje.""" Pozsgai miért is kapta a maflást? Valami olyasmit mondott Derzsinek miután az beadta a felmondását, hogy egyébként köszi azon információkat amit a régi vezetésről adtál nekünk. Erről tessék megkérdezni Pozsgait.
marko11
2012. augusztus 31. 17:32
"..Nem haragszom Derzsi Jánosra, mert nem az ő ütése volt ez a pofon, hanem azoké, akik az Új Színház ellen dolgoznak már hosszú ideje” – kommentálta a Népszavának Pozsgai Zsolt." "Nem igaz. Ez bizony egy jókora derzsi- pofon volt. Adjistnenes/fogadjistenes saller." (írta a színház.hu-n egy Márta István nevű hozzászóló) http://szinhaz.hu/szinhazi-hirek/47915-pozsgai-zsolt-nem-haragszom-derzsire Márta Istvánban annyi elemi tisztesség sincs, hogy új színház ügyben csöndben maradna végre!
luga
2012. augusztus 31. 13:48
Derzsinek kellenek a jó pontok. Ő fél, és borzalmas a légkör, és nem maradhat tovább az Újszínházban. Csak tessék, tessék, lehet felkarolni szegény üldözöttet. Igaz, pofozkodott, és ha megbüntetik, majd lehet belőle a fasiszták áldozata.
Secnir
2012. augusztus 31. 12:32
"Pozsgai Zsolt a lapnak elmondta, írt egy sms-t Derzsinek, hogy bármikor leül vele megbeszélni a történteket. „Természetesen rendőrségi feljelentést tettem" ööö... ...kétszínű? asszem így mondják. "aki határozottan kijelentette, érzéseitől függetlenek a jogi lépései." WTF? ha én úgy érzem, hogy éhes vagyok, akkor eszem. ha úgy érzem, hogy pofánvágtak, akkor feljelentem (de ellőte úgy érzem, vissza kell ütnöm). ő meg még nem tudja, hogy hogy érzi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!