Megkezdődött a Zagyva Gyula elleni per

2012. szeptember 19. 14:32

A jobbikos képviselő 2010 augusztusában a Magyar Szigeten bánt megalázóan a Hetek című lap munkatársaival.

2012. szeptember 19. 14:32

A Budapest Környéki Törvényszéken szerdán megkezdődött az a per, amelyben Zagyva György Gyula jobbikos országgyűlési képviselőt kétrendbeli, személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve, társtettesként elkövetett zaklatás vétségével vádolja a Központi Nyomozó Főügyészség. A másodrendű vádlott, Incze Béla István, a Magyar Sziget Fesztivál rendezője esetében ugyanezen vádat fogalmazta meg főügyészség.

A vádirat szerint 2010 augusztusában Verőcén, a Magyar Sziget Fesztiválon Zagyva György Gyula – a másodrendű vádlottal együtt – egy zárt faházban két táborlakó „felügyelete” mellett megalázóan bánt a Hetek című lap két munkatársával. Az elsőrendű vádlott kötekedő, gyűlölködő kijelentéseket tett, és karikás ostorral hadonászva fenyegette, félemlítette meg őket, miközben azt mondta, „nekik annyi lesz”, ha a történteket megírják vagy beszélnek róla.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paperheart
2012. szeptember 20. 17:29
A Hetek 2010. 08. 06. számának "Karikás ostorral várta az újságírókat a Jobbik országgyűlési képviselője" című cikkének ez az utolsó mondata: "Béla búcsúzóul közölte, hogy szétverik lapunk tudósítóit, ha magnóra vették, ami a faházban elhangzott, DE HOGY A MAGNÓKRA MI KERÜLT, AZT VÉGÜL NEM ELLENŐRIZTÉK." Nekem ebből nagyon úgy hangzik, hogy a Heteknek van bizonyítéka, és nem is akármilyen.
karika01
2012. szeptember 19. 22:43
Remélem, hogy gyorsan és fennakadásmentesen elmarasztalják Zagyváékat a per nyomán! Teljesen jogtalanul, ok nélkül lépett fel szégyentelenül civilizálatlan módon és ennek viselje is a következményeit!
moderate
2012. szeptember 19. 19:58
Zagyva "úr" végre oda kerülhet ahová való, bűntársaival együtt. Az effajtáknak nem a közéletben, hanem sitten a helye. Ott hadonásszon a karikással. Oszt jónapot.
Peter8811
2012. szeptember 19. 19:21
Kutya Korbács volt, nem Karikás Ostor különben is a Karikás az Frigyes volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!