Hagyó-per: tagad az ötödrendű vádlott

2012. október 30. 11:35

L. Ottó ötödrendű vádlott nem ismerte el bűnösségét a Hagyó Miklós és társai ellen folyó per keddi tárgyalási napján.

2012. október 30. 11:35

Nem ismerte el bűnösségét L. Ottó ötödrendű vádlott a Kecskeméti Törvényszéken Hagyó Miklós és társai ellen folyó per keddi tárgyalási napján. L. Ottó, aki a 2006-os önkormányzati választások előtt Hagyó Miklós kampányát irányította, majd 2007-ben az akkor már főpolgármester-helyettes kabinetjének kommunikációs igazgatója lett, fenntartotta nyomozati szakban tett vallomását.

Hangsúlyozta: közvetett módon sem adott utasítást, és utasításokat sem közvetített a Budapesti Közlekedési Zrt. vezetőinek a cég számára hátrányos szerződések megkötésére. A bíróságon írásos vallomását olvasta fel. Az ügyészség L. Ottó ötödrendű vádlottat folytatólagosan, bűnszervezetben elkövetett különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettével mint felbujtót, valamint lőszerrel visszaélés vétségével vádolja.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!