Kiretusálták a polgármestert a helyi újságból

2012. október 30. 12:34

Kiretusálták a helyi újságból Hajdúdorog polgármesterét arról a képről, amelyen gyerekek egy csoportjával a kistérségi mesefesztivál megnyitóján pózol. A NOL szerint ennek oka, hogy a szocialista polgármester egy fideszes többségű képviselő-testület élén áll.

2012. október 30. 12:34

Kiretusálták a helyi újságból Csige Tamást, Hajdúdorog szocialista polgármesterét arról a képről, amelyen gyerekek egy csoportjával a kistérségi mesefesztivál megnyitóján pózol. A Hajdú-Bihar megyei város vezetőjéről és a rendezvényen föllépő fiatalokról szeptember végén készült a kép. Ez elsőként a Haon.hu portálon jelent meg október 11-én, a Hajdúdorogi Újság októberi számában azonban a polgármester már nem szerepelt.

A NOL szerint a retusálást az indokolhatta, hogy a 2010-es önkormányzati választás eredményeképpen a szocialista polgármester egy fideszes többségű képviselő-testület élén áll. Mint írták, ez már számos, sokszor személyeskedésbe torkolló konfliktust szült a városházán.

Csige Tamás ennyit jegyzett meg: „Ennyit a Hajdúdorogi Újság hitelességéről! Ez a retusált történelem! Szánalmas!”

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2012. december 24. 00:53
Mese fesztivál volt? Beretusáltam volna a gyerekek mögé a teljes NSZP-t sőt őket hoztam volna ki győztesnek. Hümm!
Next adósság
2012. december 24. 00:53
Ja meg a NOL-t is beretusáltam volna és lehet ők nyertek volna a Mesefesztiválon a Teller levéllel. Hümm!
Next adósság
2012. december 24. 00:52
Kegyeleti okokból retusálták ki az MSZP-s polgit, hogy a gyerekeknek később ne keljen szégyenkezni ha kiderül a polgiról, hogy sikítós. Hümm!
Gombóc XVI. Artúr
2012. november 02. 20:36
Ezt már a Népek Nagy Barátja is csinálta, amikor kiretusáltatta az elvtársakat. Vannak soha el nem múló módszerek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!